Recent Posts
Featured Posts

Een op de drie Nederlanders is eenzaam

May 1, 2013

Eén op de drie Nederlanders voelt zich wel eens eenzaam. Eenzaamheid verhoogt je bloeddruk, stressniveau en het risico op een depressie. Daarmee zijn deze gevoelens even slecht voor je gezondheid als roken of overgewicht. Vooral bij ouderen kan eenzaamheid gevaarlijk zijn, omdat zij meestal een zwakker gestel hebben.

 

Bepaalde groepen lopen een verhoogd risico, zoals chronisch zieken, gehandicapten en ouderen maar ook mantelzorgers. Van de ruim 2,6 miljoen 65-plussers voelen bijna 800.000 mensen zich eenzaam en meer dan 100.000 mensen, voelen zich ernstig tot uiterst eenzaam.

 

Please reload

© 2014 Uwes, alle rechten voorbehouden.

Fotografie: Jan Stads | Teksten: Communicatie113

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now